Välkommen till RIJAB Ventilation AB

Din partner inom ventilation och luftbehandling i Stockholm. 

Vi erbjuder erfarenhet och stor flexibilitet

På RIJAB Ventilation AB är vi specialiserade på ett brett spektrum av ventilationsrelaterade tjänster. Dessa inkluderar:

  • OVK-besiktning: Vi utför grundliga och regelbundna obligatoriska ventilationskontroller för att säkerställa att ditt system inte bara uppfyller lagkraven utan också främjar en hälsosam inomhusmiljö.
  • Injustering av luftbehandling: Vårt team ser till att ditt ventilationssystem är optimalt justerat för effektivitet och balanserad luftfördelning.
  • Spårgasmätning och Luftflödesmätning: Vi använder avancerad teknik för att identifiera och åtgärda läckage, säkerställa korrekt luftflöde och förbättra systemets övergripande prestanda.
  • Montering av Ventilationssystem: Vi erbjuder professionell installation med högkvalitativa material och moderna tekniker.
  • Luftbehandlingskonstruktion: Våra skräddarsydda lösningar garanterar effektiva och hållbara system.
  • Upprättande av Ritningar: Vi skapar detaljerade och tekniskt korrekta ritningar som utgör grunden för framgångsrika installationsprojekt.

Varför ska du välja oss?

Vår långvariga erfarenhet och djupgående kunskap gör oss till experter i att leverera lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att arbeta nära våra kunder för att förstå deras unika behov och skapa anpassade lösningar som maximerar effektiviteten och komforten i deras fastigheter. Hos RIJAB Ventilation AB står kundnöjdhet, miljöansvar och energieffektivitet i centrum för allt vi gör.

Kontakta oss

Är du i behov av expertis inom ventilation och luftbehandling? RIJAB Ventilation AB står redo att assistera dig med dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en optimal inomhusmiljö för din fastighet.

Kontakta oss